Επιλέξτε τα σωστά έπιπλα και υφάσματα για το σπίτι σας

Hεπιλογή των επίπλων για το σπίτι σου είναι αναμφίβολα μια ευχάριστη διαδικασία αλλά παράλληλα και αγχωτική. Ξεκινώντας από το σαλόνι για να κάνεις μια καλή έρευνα θα πρέπει να έχεις σκεφτεί τις διαστάσεις, το σχήμα, το χρώμα και τον αριθμό των επίπλων που θα βάλεις στο χώρο σου. Στην περίπτωση που ο χώρος του σαλονιού σου είναι μεγάλος ή έχει τετράγωνο σχήμα προτίμησε έπιπλα με στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ αν ο χώρος είναι μακρόστενος επέλεξε έπιπλα με καθαρές αιχμηρές γωνίες και γραμμές. Το σαλόνι σου πρέπει να είναι ο χώρος που θα νιώθεις άνετα για το λόγο αυτό επέλεξε βελούδινα υφάσματα σε φωτεινά χρώματα και πορτατίφ με απαλό φωτισμό.

picture second

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι η επιλογή της τραπεζαρίας. Αν θέλεις μια τραπεζαρία για καθημερινή χρήση προτίμησε μια τραπεζαρία ροτόντα, ή οποία είναι λειτουργική και εξοικονομεί χώρο στο σπίτι. Αν είσαι από τα άτομα που του αρέσει να προσκαλεί πολλούς φίλους μια παραλληλόγραμμη τραπεζαρία με δυνατότητα επέκτασης θα ήταν ιδανική επιλογή.

ifasmata 

Τέλος, η αγορά των υφασμάτων θα πρέπει να γίνεται με βάση τη χρήση τους. Αν σου αρέσουν υφάσματα για καθημερινή χρήση σου προτείνουμε υφάσματα αλέκιαστα και αδιάβροχα, σε αντίθετη περίπτωση προτίμησε υφάσματα από βελούδο και εντυπωσίασε!

Για να μαθαίνετε πρώτοι ακόμη περισσότερες συμβουλές ακολουθήστε μας στα social media

  • 3
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0


Κατηγορίες Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι από αυτό